Welkom op de website van Tennis Vereniging Wierden.


Hieronder vindt u het laatste nieuws!

Maandagavond Racketavond
 

Iedere maandag organiseert de vereniging voor haar leden een RACKETAVOND.

Dat is een toss waarbij leden vanaf 19:00 uur drie kwartier met elkaar tennssen en vervolgens met andere medespelers en tegenstanders opnieuw ingedeeld worden. Komen en gaan wanneer u zelf wilt, wij zorgen voor een indeling zoveel mogelijk op gelijkwaardig niveau. Bij slecht weer wijken we uit naar binnen dus binnen-schoenen meenemen!Gepost door: ron-tvw op zondag 06 april 2014 - 19:15:27 U kunt geen commentaar geven op dit artikel

Besluit Gemeenteraad
 

Hedenavond 4 maart 2014 heeft de gemeenteraad van Wierden het besluit genomen dat beide tennisclubs gescheiden zullen blijven. WTC Beukersweide gaat naar het Lageveld, TV Wierden blijft op De Stouwe.

Een nadere omschrijving van het besluit vindt u hier


Gepost door: ron-tvw op dinsdag 04 maart 2014 - 22:14:04 U kunt geen commentaar geven op dit artikel

TENNISBLESSURE
 
Dat is handig! Een lijst van de meest gebruikelijke tennisblessures met omschrijvingen en afbeeldingen hoe ze zijn te voorkomen. Ook een goede voorbereiding en warming-up wordt duidelijk beschreven. U vindt het hier.
Gepost door: ron-tvw op vrijdag 17 januari 2014 - 12:15:35 U kunt geen commentaar geven op dit artikel

KNLTB EN GRAVEL (PLUS)
 
Het standpunt van de tennisbond over gravel (plus) is uitstekend weergegeven in het Gravelmagazine van de KNLTB. U kunt het hier inzien.


Gepost door: ron-tvw op donderdag 30 mei 2013 - 15:39:53 U kunt geen commentaar geven op dit artikel

Baansoort Gravel Plus Premium
 
Gravel Plus Premium: u hoort ons er veel over maar wat is het nou precies? We hebben voor u een eenvoudige A4 gescand waarin alles helder wordt uitgelegd. De informatie is hier op te halen.


Gepost door: ron-tvw op vrijdag 09 november 2012 - 11:42:40 U kunt geen commentaar geven op dit artikel

Nieuwsbrief
 

Leden van TV Wierden ontvangen iedere maand per email een nieuwsbrief met de laatste informatie inzake de ontwikkelingen van de tennisclubs, activiteiten e.d.

Als u deze informatie niet ontvangt graag even een berichtje aan tvwierden@hotmail.com
Gepost door: ron-tvw op woensdag 10 oktober 2012 - 11:03:43 U kunt geen commentaar geven op dit artikel

DEFIBRILLATOR
 

Er hebben zich inmiddels ruim twintig leden aangemeld voor de cursus, iedereen krijgt tijdig bericht.

We zouden er nog wel twintig bij kunnen gebruiken, hoe meer leden met het apparaat kunnen omgaan hoe beter! Dus lever het aanmeldingsformulier uit het clubblad in, ze liggen ook bij de bar, of stuur een email met de gegevens.Gepost door: ron-tvw op maandag 14 april 2008 - 10:58:04 U kunt geen commentaar geven op dit artikel