Bestuur TV Wierden

Vereniging Competitie Leider: Robin Schildwacht
E-mail: vcl@tvwierden.nl

Wat doet de vereniging?
Tennisvereniging Wierden heeft zijn thuisbasis op Sportcentrum De Stouwe. Onze club heeft hier de beschikking over 6 eigen gravel buitenbanen en 7 binnenbanen die eigendom zijn van Approach, de exploitant van de sporthal. Naast zaken als tennislessen en tenniscompetitie organiseert de vereniging ook een grote verscheidenheid aan gezelligheidstoernooien, een wekelijkse toss, diverse jeugdactiviteiten en andere tennis gerelateerde activiteiten.

Voor de jeugd en de beginnende tennisser zijn er leuke starters aanbiedingen.
Zie hiervoor pagina lid worden.

Voordelen voor u als lid:
– Onbeperkt vrij tennissen op de buitenbanen. Klik hier voor het baan regelement
– tijdens de periode half april – half september, indien beschikbaar, gratis gebruik van binnenbanen.
– Luxueus park, geen bardiensten etc.
– Actieve vereniging, veel mogelijkheden.
– In het winterseizoen diverse wekelijks door de vereniging georganiseerde gelegenheden om binnen te spelen.