Beste tennisleden,
Op deze pagina informeren wij u over de corona richtlijnen en over de mogelijkheden om te tennissen.

JEUGD T/M 18 JAAR
Zoals al eerder via de mail is medegedeeld kan de jeugd t/m 18 jaar alleen gebruik maken van de tennisbaan als er toezicht is. Het bestuur heeft besloten Robin Schildwacht (tennisleraar) als toezichthouder aan te stellen. Dat betekent dat er alleen vrij getennist kan worden tijdens de tijden van de tennislessen. De jeugd kan hiertoe voor baangebruik een afspraak maken bij Robin, tel. 0651339512. Het schema van de lessen kun je hier openen.
De toegang tot de tennisbanen zijn duidelijk bij de ingang aangegeven. Hier en op de banen zijn ook aanwijzingen opgehangen. Voordat de baan betreden wordt melden bij Robin. Hij zal dan voor de verdere instructies zorgen. Op de baan is er desinfectering materiaal aanwezig. Voor het betreden en bij vertrek van de baan dienen de handen hiermee ontsmet te worden.

VOLWASSENEN (vanaf 19 jaar)
In overleg met het RIVM heeft de KNLTB besloten de richtlijnen om te tennissen te versoepelen. Dit houdt met name in dat er weer gedubbeld mag worden. Dit zal de meeste van onze leden wel aanspreken. Ook nu moet er op de gebruikelijke manier een baan gereserveerd worden via onze website. Alle eerdere maatregelen blijven onverkort van kracht. Blijf minimaal 1,50m afstand houden van elkaar en vergeet niet de hygiƫne maatregelen.
Voor de laatste informatie hieromtrent kunt u hier naar de website van de KNLTB.

ALGEMEEN
Er zijn door de KNLTB in samenspraak met de NOC-NSF en de regio Twentse gemeentes (waaronder de Gemeente Wierden) richtlijnen en voorschriften opgesteld, waaraan wij als TV Wierden (moeten) voldoen en waaraan u als speler aan moet voldoen en welke u hier kunt openen (met name die met **):
NOC*NSF:
spelregels **
informatie voor ouders en verzorgers **
informatie voor bestuurders
protocol verantwoord sporten jeugd **
protocol verantwoord sporten **
KNLTB:
Aanvullende richtlijnen **
Aanvullende richtlijnen fase 2 **
Aanvullende richtlijnen fase 2B **
laatste nieuws
TWENTSE GEMEENTES:
protocol verantwoord sporten jeugd

Overzichtstabel: