De jeugd heeft de toekomst

Zeker bij TV Wierden!

We beschikken over een prachtig complex waar zowel in de zomer (buiten en binnen) als in de winter (binnen) uitstekend getennist kan worden. We bieden je de mogelijkheid om zonder tennisles te komen tennissen, maar je kunt natuurlijk ook tennisles volgen. Dit onder de begeleiding van tennisleraar Robin Schildwacht. Doordat we beschikken over onze eigen tennisleraar kunnen we flexibel zijn en inspelen op wat jij wilt. Dit betekent dat we tennislessen aanbieden op beginnersniveau, maar ook voor de gevorderde spelers bieden wij voldoende mogelijkheden.  Ook als je niet op het hoogste niveau kan of wilt spelen bieden we jou de lessen aan die bij jou passen.
Te denken valt aan:
* Les niveau rood (tennis/coördinatielessen voor jonge kinderen vanaf 5 jaar)
* Les niveau oranje (tennislessen voor kinderen die rood hebben gevolgd of kinderen die vanaf een jaar of 9/10 wil instromen)
* Les niveau groen (tennislessen voor kinderen die verder willen trainen na oranje te hebben gevolgd of kinderen die vanaf ongeveer 12 jaar willen beginnen)

Je kunt je aanmelden voor tennisles bij Robin Schildwacht via schildwacht4@gmail.com.
Wil je je alleen aanmelden als lid voor gebruik van de tennisbanen en tennishal, dan kun je je via de website aanmelden www.tvwierden.nl/lid-worden.