De jeugd heeft de toekomst

Zeker bij TV Wierden! We beschikken over een prachtig complex waar zowel in de zomer (buiten) als in de winter (binnen) uitstekend getennist kan worden. We bieden je de mogelijkheid om zonder tennisles te komen tennisen, maar je kunt natuurlijk ook les volgen. Dit onder de bezielende begeleiding van tennisleraar Robin Schildwacht. Doordat we beschikken over onze eigen tennisleraar kunnen we flexibel zijn en inspelen op wat jij wil. Dit betekent dat we tennislessen aanbieden op beginnersniveau, maar ook voor de betere spelers bieden wij voldoende mogelijkheden. Met een groeiend aantal steeds beter wordende spelers en speelsters, wat geresulteerd heeft in 2 kampioensteams dit jaar. Daar zijn we trots op! Ook als je niet op het hoogste niveau kan of wil spelen bieden we jou de lessen aan die bij jou passen.
Te denken valt aan:
* Les niveau rood (tennis/coördinatielessen voor jonge kinderen vanaf 5 jaar)
* Les niveau oranje (tennislessen voor kinderen die rood hebben gevolgd of kinderen die vanaf een jaar of 9/10 wil instromen)
* Les niveau groen (tennislessen voor kinderen die verder willen trainen na oranje te hebben gevolgd of kinderen die vanaf ongeveer 12 jaar willen beginnen)

Het huidige lesrooster ziet er als volgt uit:
Dinsdag         16.45-17.30 ROOD
17.30-18.30 GROEN
Woensdag     17.00-18.00 GEEL
Donderdag    17.30-18.30 GEEL
Vrijdag           14.45-15.30 Instroomlessen 6 jarigen
15.30-17.30 GROEN
17.30-18.30 GEEL

Je kunt je aanmelden voor tennisles bij Robin via info@robinschildwacht.nl.
Wil je je alleen aanmelden als lid voor gebruik van de tennisbanen en tennishal, dan kun je je via de website aanmelden middels dit aanmeldingsformulier