GLAJOEN WINT VOOR DERDE KEER WIERDENSE SCHOOLTENNIS KAMPIOENSCHAPPEN!

Afgelopen vrijdag 22 maart 2019 zijn  de Wierdense Schooltennis Kampioenschappen weer gespeeld in Tenniscentrum de Stouwe in Wierden.
Maar liefst ruim 300 kinderen hebben in de weken voorafgaand aan deze kampioenschappen een clinic gevolgd in het Tenniscentrum onder leiding van Tennistrainer Robin Schildwacht.

Deze vele uren aan voorbereiding is niet voor niets geweest. In totaal hebben 10 teams van 4 verschillende basisscholen gestreden om de titel van kampioen voorjaar 2019.

Ruim 50 kinderen en zeker ook ruim 50 ouders, leerkrachten en andere familie leden hebben genoten van spannende en vooral sportieve wedstrijden. Na alle poule wedstrijden ging de strijd om het brons tussen het Laar 1 en Widerode 1. Uiteindelijk gewonnen door het team van het Laar. De finale was een volledige Galjoen aangelegenheid tussen team 1 en team 2. Het eerste team versloeg uiteindelijk het jongere, tweede team in een goede finale.
Gijs Kosters, Sem Timmerhuis, Coen Schoenmaker en Jelle Kenkhuis versloegen het team van Ise Heuven, Evy Douglas, Lucas Bults, Floris van Leeuwen en Thomas van der Zwan.
De wisselbeker en een gouden medaille was voor het eerste team, de zilveren plak voor het tweede team.

“Deze schooltennis formule blijkt maar weer eens geschikt voor kinderen van alle niveaus”, aldus Robin Schildwacht. “Het is laagdrempelig en daardoor geschikt voor iedereen, een mooie manier om met tennis kennis te maken”.
Op dit moment hebben zich al vele kinderen aangemeld voor ons zomer aanbod, een kennismakingsaanbod met 5 lessen voor alle basisschool leerlingen. (zie ook onder kopje tennislessen)

Interesse? Aanmelden kan tot 31 maart bij trainer Robin Schildwacht, via info@robinschildwacht.nl