Tennisvereniging Wierden heeft ongeveer 200 leden en heeft haar thuisbasis op Tenniscentrum De Stouwe. De club heeft daar de beschikking over 6 gravel buitenbanen en Approach over 9 binnenbanen. De vereniging organiseert voor jeugd, senioren en rolstoelers naast zaken als tennislessen ook diverse activiteiten, competities, toernooien en een wekelijkse toss.

Tennis is groot in Nederland. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en bijna 630.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. Iedereen kan leren tennissen, tennis is gezellig, het biedt voldoende uitdaging, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kan doen. Doe je ook mee?

Tennis daagt uit en motiveert. Door de tennissen, verleg je je grenzen en verbeter je jezelf keer op keer. Dat werkt verfrissend en zorgt voor een positieve spanning.
Wist je dat tennis ook de gezondste sport is? Onderzoek van de International Tennis Federation in samenwerking met de KNLTB wijst uit dat in vergelijking met normaal actieve mensen, tennissers:

  • Slanker zijn
  • Meer uithoudingsvermogen hebben (en daardoor minder risico lopen op hart- en vaatziekten)
  • Meer ‘goede’ cholesterol (HDL) hebben
  • Sterkere botten en spieren hebben
  • Een betere conditie hebben

Wil je snel en gemakkelijk digitaal een baan huren?

Dat kan met de KNLTB ClubApp!

Helaas komt het af en toe voor dat spelers een baan niet hebben gereserveerd via de KNLTB Clubapp. Regel binnen TV Wierden is dat spelers die een baan gereserveerd hebben via de app voorgaan op spelers die niet hebben gereserveerd.

Wij kunnen ons voorstellen dat u een introducé mee wilt nemen. Deze persoon is van harte welkom. Per seizoen mag u maximaal 5 keer dezelfde introducé meenemen. De kosten hiervoor zijn € 5,- per persoon per keer. Betaling gaat gelijktijdig met de baanreservering in de KNLTB Clubapp.

Heb je vragen over de verschillende functies van de KNLTB ClubApp? Kijk voor alle informatie op:
KNLTB ClubApp | Tennishttps://www.tennis.nl/alles-over-tennis/starten-met-tennis/knltb-clubapp/