Doe mee en maak het verschil! Word vrijwilliger bij onze tennisvereniging!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die hun passie voor tennis willen delen en een bijdrage willen leveren aan onze vereniging. Vrijwilligers vormen het kloppende hart van onze vereniging, en we geloven dat jij, met jouw liefde voor de sport, een waardevolle aanvulling kunt zijn.

Waarom vrijwilliger worden bij onze tennisvereniging?

  1. Gemeenschapsgevoel: Vrijwilligerswerk bij onze vereniging biedt je de kans om deel uit te maken van een hechte gemeenschap van tennisliefhebbers. Samenwerken met gelijkgestemde individuen zorgt voor een gezellige sfeer en maakt het plezierig om betrokken te zijn.
  2. Persoonlijke ontwikkeling: Vrijwilligerswerk is een fantastische manier om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bestaande talenten te benutten. Of je nu geïnteresseerd bent in activiteiten, communicatie, buddy worden of administratie, er zijn tal van mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
  3. Betrokkenheid bij de sport: Als vrijwilliger draag je direct bij aan het bevorderen van de tennissport binnen onze vereniging en het enthousiasmeren van (nieuwe) leden.

Hoe kun jij helpen?

  1. Evenementenorganisatie: Draag bij aan het plannen en uitvoeren van leuke en boeiende tennisactiviteiten en toernooien.
  2. Communicatie: Ondersteun ons bij het verspreiden van informatie over komende evenementen, nieuws en andere relevante aankondigingen.
  3. Faciliteitenonderhoud: Help bij het onderhouden van onze tennisbanen en clubfaciliteiten om ervoor te zorgen dat alles in optimale conditie verkeert.
  4. Tennisbuddy: Soms krijgen we vragen van individuele personen die op zoek zijn naar tennispartners of graag wat extra begeleiding willen om zodoende sneller thuis te raken bij onze vereniging. Hiervoor willen we potentiële nieuwe leden graag koppelen aan een begeleider ofwel een buddy. Als “ervaren” lid help je het nieuwe lid verder om zijn weg binnen de vereniging te vinden.

Of je nu veel tijd beschikbaar hebt of slechts een paar uurtjes, elke bijdrage wordt gewaardeerd.

Interesse om vrijwilliger te worden? Neem contact met ons op via penningmeester@tvwierden.nl.
Dan plannen we een informeel gesprek. Laten we samen bouwen aan levendigere vereniging!